Urban Lofts

Bouwgroep BNO Zwaag

Urban Lofts – bouwgroep BNO Zwaag: Ecologisch, duurzaam, comfortabel en betaalbaar!
Meld u nu aan voor de bouwgroep ‘BNO Zwaag’ ! Dit volledig ecologisch duurzame project bestaat uit appartementen in verschillende samenstelling variërend in grootte van 39m² tot 113m². Alle appartementen zijn energiezuining een ontworpen vanuit een geïntegreerd duurzaamheidsconcept, zowel als sociaal. De daken bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid voor zonnepanelen. De dakvlakken hebben een hoek van 30°, waardoor eventuele zonnepanelen een optimaal rendement bereiken.

De woningen worden ontwikkeld in het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De bouwgroep bestaat uit een samenwerking tussen u, uw buren, een architect, een aannemer en een procesbegeleider. Als deelnemer van de bouwgroep en toekomstig bewoner kunt u mede zelf bepalen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Door als groep te bouwen kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar wonen aan het Dorpsplein in Hoorn. Op alle vlakken van wonen heeft u keuzevrijheid, zodat uw specifieke wensen werkelijkheid worden. Of u nu droomt van een studio, een appartement, een doorzonwoning, een herenhuis of toch liever een loft: alles is mogelijk binnen de kaders van dit ontwerp!

Wij bieden de groep een volledig programma:

- Voor de groep organiseren wij workshops en excursies om de wensen van alle deelnemers zichtbaar te maken.
- Aan de hand van deze wensen maken wij samen met de deelnemers een passend ontwerp.
- Tijdens de bouw tot en met de oplevering zijn wij nauw betrokken zodat uw droomhuis in de Houthavens realiteit wordt.

Prijsindicatie
Door als groep te bouwen kunt u op deze fantastische locatie voor een zeer schappelijke prijs uw droomwoning realiseren! Neem contact met ons op verdere informatie!

Planning/stappenplan

Stap 0 – inschrijven voor project

Stap 1 – initiatief concreet maken

Stap 2 – plannen uitwerken

Stap 3 – ontwikkelen en ontwerpen

Stap 4 – realiseren van casco

Stap 5 – afbouw

Heeft u al een groep of zou u graag willen aansluiten bij een groep? Wij gaan er samen met u aan de slag! Meld je hier aan. Het project kan starten met minimaal 15 leden.