Strandclub Witsand

WITSAND | Noordwijk

Strandclub Witsand Noordwijk

Voor het strandseizoen 2013 heeft Global Architects de nieuwe strandvilla voor ontworpen.

Het strandpaviljoen heeft een open en ruimtelijk karakter, qua vormgeving is het fris en hedendaags. Het moet het gevoel uitstralen dat het er al jaren staat, zodat het een stijlvolle, laagdrempelige uitstraling heeft. Qua kleur is gekozen voor neutrale kleuren in grijstinten. De mensen geven de het paviljoen haar kleur.

Het strandpaviljoen is seizoensgebonden, nieuw dit jaar is het strandpaviljoen.

Het interieur is functioneel van opzet. De positie van de binnenbarren, plek van binnenkomst, relatie met de keuken en looproutes zijn op een slimme en heldere manier bedacht zodat het personeel en de gebruikers optimaal kunnen functioneren.