Penthouse Londen

Duurzame renovatie van bestaand penthouse in Londen

Penthouse Londen is een renovatie / interieurontwerp project van een bestaand penthouse in Kensington London. De huidige situatie voldoet niet meer aan de functionele en energiewensen van de opdrachtgever.

De nieuwe indeling van het penthouse is ontworpen vanuit het Loft-concept, zo ruimtelijk mogelijk vormgegeven leefruimtes met speelse elementen die vrij in de ruimte staan als de keuken, openhaard, inbouwkasten en de badkamers.

De materialisatie is natuurlijk en duurzaam. De volgende duurzame maatregelen worden genomen om de woning energiezuinig te maken;
- vervanging bestaand isolatiemateriaal voor hoogwaardig isolatiemateriaal rc 5
- plaatsing van geïsoleerde aluminium kozijnen met HR++ glas en kierdichting
- geïntegreerde ventilatie rooster tbv natuurlijke ventilatie van de verblijfsruimtes
- geïntegreerde zonweringsysteem
- luchtwarmte pomp in combinatie met vloer verwarming en koeling
- volledig smart LED verlichtingssystem