Blok 59 IJburg

ontwerp en bouw samen uw droomhuis

Robuust, vrij, eigentijds, New York loft zijn de kenmerken van ons ontwerp voor BLOK 59 op IJburg. Bij ons staan uw wensen centraal en binnen de kaders van het ontwerp is alles mogelijk. Wij geven invulling aan uw individuele woonwensen. Momenteel zijn we bezig met het ontwerp voor kavel 01 en 71.

Heeft u ook interesse in een kavel in Blok59 op IJburg en bent u zoek naar een architect, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij bieden rijtjeswoningen en hoekwoningen aan van 120 tot 240 m2 met een richtprijs vanaf 140.000,- incl BTW voor alle beschikbare kavels, zie voor meer informatie hierover de website van blok59.

De woningen worden aangeboden onder GIW / bouwgarant tegen een vaste bouwprijs.

Blok 59 ligt op en super plek op de Zuidoever van Haveneiland Oost, tegenover Rieteiland Oost en de tennisclub aldaar. Je kunt kiezen voor een kavel aan de waterkant één van de rustige zijstraten, of aan de gezellige ‘stadse kant’ (Jan Vrijmanstraat). De pluspunten op een rijtje:

1. Helemaal van mij, alle vrijheid
Blok 59 is royaal opgezet met flinke kavels met tuin.  Alle kavels hebben hun eigen zonnige kanten en hun eigen beleving van ruimte, groen en zonlicht. Kijk goed waar je wilt zitten in het plan.

2. Maak het zo gek als je wilt….
Binnen de bouwvoorschriften en de grenzen van je kavelpaspoort kun je bouwen wat je wilt. Jij bent opdrachtgever en dus de baas over eigen ontwerp en budget. Parkeren doe op eigen terrein. Afhankelijk van het kavelpaspoort, doe je dat bij je voordeur of juist achter in de tuin. Op een aantal kavels kun je 2 parkeerplaatsen maken! Bezoekers kunnen gemakkelijk in de omliggende straten openbaar parkeren.

3. Veel ruimte
Blok 59 ligt op het meest oostelijke puntje van het Haveneiland Oost, met weinig doorgaand verkeer. Borrelen en spelen kan dus ook prima met de buren op de Nico Jessekade, in de Jan Vrijmanstraat of in de tussenstraatjes. Maar je kunt natuurlijk ook, lekker privé in je eigen achtertuin zitten.