Bungalow Isabellaland

Zelfbouwkavels Den Haag

Bungalow Isabellaland
Een unieke ecologisch duurzame bungalow van 6 bij 18 meter in Isabellaland met een gezond binnenklimaat en lage energiekosten. Deze volledig 1-laagse 4-kamer woning is gelijkvloers en heeft een riant dakterras. Binnen is de woning ruimtelijk met in het hart van de woning een patio met een trap naar een riant dakterras. Eventueel bestaat de mogelijkheid om de woning met 2 extra kamers uit te breiden.

MATERIAALGEBRUIK
De woning zal worden gebouwd van duurzame natuurlijke onderhoudsvriendelijke materialen, deze zullen in samenspraak met u worden bepaald. Denk daarbij aan beton, hout, baksteen, aluminium kozijnen. De prefab bouwmethodiek zorgt voor een korte bouwtijd.

TOELICHTING OP PRIJS
De genoemde kosten zijn voor de bouw- en ontwerpkosten en zijn exclusief aansluitkosten, leges en de grondkosten. De woning zal casco
worden opgeleverd inclusief gevel-afwerking, plaatsing binnenwanden, binnendeuren en installaties. Verwachte afbouwkosten voor het tegelwerk, de vloerbedekking, keuken en het sanitair vanaf € 20.000 (incl. BTW).

Wij ontwerpen en realiseren duurzame en betaalbare woningen van architectonische kwaliteit met een korte bouwtijd. Het ontwerp is gekoppeld aan een realistisch kostenplaatje en biedt daarnaast de ruimte voor eigen invulling. Op deze manier kan ieder zijn of haar unieke droomwoning realiseren met de gewenste architectonische kwaliteit, zonder het lange ontwerptraject.

De gevels hebben veel glas zodat deze ruimtes met passieve zonne-energie worden opgewarmd. De woning wordt natuurlijk geventileerd door middel van een inwendige patio. Deze zorgt voor een gezonde energiezuinige woning waarbij natuurlijk geventileerd kan worden zonder de toepassing van dure installaties.