Zaanse huisjes

Meld je nu aan voor onze bouwgroep op de Zaanse Eilanden!

Meld u nu aan voor de bouwgroep ‘Urban Lofts – Zaanse Eilanden’ ! Dit volledig ecologisch duurzame project bestaat uit 4 appartementen in verschillende samenstelling variërend in grootte van 66m² tot 97m². Alle appartementen zijn energiezuining een ontworpen vanuit een geïntegreerd duurzaamheidsconcept, met veel glas op het Zuiden en een directe relatie met de tuin of groot dakterras. De daken bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid voor zonnepanelen. De dakvlakken hebben een hoek van 30°, waardoor eventuele zonnepanelen een optimaal rendement bereiken. Voor meer informatie.

De woningen worden ontwikkeld in het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De bouwgroep bestaat uit een samenwerking tussen u, uw buren, een architect, een aannemer en een procesbegeleider. Als deelnemer van de bouwgroep en toekomstig bewoner kunt u mede zelf bepalen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Door als groep te bouwen kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar wonen op de Zaanse Eilanden. Op alle vlakken van wonen heeft u keuzevrijheid, zodat uw specifieke wensen werkelijkheid worden: alles is mogelijk binnen de kaders van dit ontwerp!

Urban-Lofts---Zaanse-Eilanden-cpo-zelfbouw-samen-bouwen-architect

Wij bieden de groep een volledig programma:

- Voor de groep organiseren wij workshops en excursies om de wensen van alle deelnemers zichtbaar te maken.
- Aan de hand van deze wensen maken wij samen met de deelnemers een passend ontwerp.
- Tijdens de bouw tot en met de oplevering zijn wij nauw betrokken zodat uw droomhuis op de Zaanse Eilanden realiteit wordt.

Prijsindicatie
Door als groep te bouwen kunt u op deze fantastische locatie voor een zeer schappelijke prijs uw droomwoning realiseren! Neem contact met ons op verdere informatie!

Planning/stappenplan

Stap 0 – inschrijven voor project

Stap 1 – initiatief concreet maken

Stap 2 – plannen uitwerken

Stap 3 – ontwikkelen en ontwerpen

Stap 4 – realiseren van casco

Stap 5 – afbouw

Heeft u al een groep of zou u graag willen aansluiten bij een groep? Wij gaan er samen met u aan de slag! Meld je hier aan. Het project kan al starten met minimaal 3 leden!