renovatie architect Den Haag | verbouw uw huis

Wilt u uw huis verbouwen?

renovatie architect Den Haag | verbouw uw huis, Global Architects is een architectenbureau gevestigd in Den Haag met ruime ervaring in verbouw en renovatie projecten. Wilt u uw huis verbouwen? Wij ontwerpen en begeleiden de verbouwing van uw huis, van schets, aanvraag omgevingsvergunning tot en met de oplevering. Bij interesse graag mailen naar info@globalarchitects.nl.

renovatie architect Den Haag | verbouw uw huis

renovatie architect Den Haag | verbouw uw huis

De ontwerpopgave voor RE-USE de renovatie van de bovenste verdieping van dit Nederlands herenhuis had als doel zowel het traditionele gebruik van de kamers als de ervaring van de ruimte op een efficiënte en eigentijdse manier in ere te herstellen. Het hoofdgedeelte van het appartement omvat de woonkamer en de eetkamer. Twee symmetrisch gepositioneerde inbouwkasten, uitgevoerd in minimalistische stijl, zorgen voor alle benodigde opslagruimte. Zo herbergen deze een verborgen ijskast, opslag voor de wasmachine en boekenplanken. Een heldere verdeling in de functionaliteit en het terugbrengen van de schaal van de ruimte zijn bereikt zonder afbreuk te doen aan het authentieke ruime interieur. De eenheid tussen de woonkamer en eetkamer blijft behouden doordat het schitterend gerestaureerde plafond zich ongehinderd door de gehele ruimte ontvouwt.

duurzaam_jaren80_woning_huis_renovatie_verbouw_architect_den_haag_amsterdam

duurzame renovatie bestaande woning 1980

House in a House’ is de duurzame renovatie van een bestaand rijtjeshuis uit 1980 in het Spinbaankwartier in Wassenaar. De wens van de bewoners was om hun typische woonerf-woning duurzaam te transformeren tot een spannende, moderne leefruimte met karakter én geschikt te maken voor een groter gezin. De woning is van een donkere en gedateerde indeling in hokjes veranderd in een lichte open leefruimte waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de hoogte. Dankzij de dakopbouw met dakramen is 40 m2 woonoppervlak gewonnen en stroomt er licht tot in het hart van het huis.

totale project begeleiding van schets tot oplevering

Recentelijk opgeleverd Nirwana Loft, verbouwing op de 6e verdieping van de historische Nirwana flat in Den Haag. De woning is volledig gerenoveerd in een hedendaagse stijl zonder afbreuk te doen aan de originele details.

Wij bieden de volgende werkzaamheden aan:


- bepalen wensen en eisen opdrachtgever (vrijblijvend kennismakingsgesprek)
- conceptontwikkeling, maken van schetsplan aan de hand van verschillende ontwerpstudies
- uitwerken van bouwplan
- aanvraag omgevingsvergunning
- aanbesteding; selecteren van de juiste aannemer voor de beste prijs kwaliteitsverhouding
- bouwbegeleiding en oplevering

Onze ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en helderheid:

- Betaalbaarheid
- Korte bouwtijd
- Kwaliteit
- Duurzaamheid en lage energiekosten
- Flexibiliteit