Visie

Human involved Architecture

visie

Global Architects ontwerpt en realiseert gebouwen en ruimtes samen met de mensen die er gebruik van maken. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. De gebouwen en ruimtes inspireren de eindgebruikers.

architectuur

Onze architectuur kenmerkt zich door zijn eenvoud, minimalistische detaillering, verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen.

werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van nieuwbouw- en renovatie (verbouw) projecten voor particulieren (zelfbouw), bouwgroepen (samen bouwen CPO) en bedrijven (leisure).

Onze ontwerpen komen tot stand in nauw overleg met de eindgebruikers en betrokken partijen als overheden. Door een slim ontwerp, korte bouwtijd, zorgvuldige keuze uit duurzame materialen en energiezuinige systemen worden de kosten en het milieu bespaart. De speerpunten die daarbij verweven zijn in onze ontwerpen:

- functionaliteit en flexibiliteit
- duurzame onderhoudsvriendelijke materialen
- lage tot geen energiekosten
- gezond binnenklimaat
- kwaliteit
- Waardevast
- betaalbaarheid

Onze expertise op het gebied van stedenbouw, architectuur en interieur wordt uit gedragen door een team van deskundige adviseurs en architecten. Global Architects heeft dan ook een diversiteit aan projecten en onderzoeken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers gerealiseerd.

Bent u opzoek naar een architect voor uw bouwproject, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De volgende werkzaamheden bieden wij aan:

- bepalen wensen en eisen opdrachtgever (vrijblijvend kennismakingsgesprek)
- conceptontwikkeling, maken van schetsplan aan de hand van verschillende ontwerpstudies
- uitwerken van bouwplan
- aanvraag omgevingsvergunning
- aanbesteding; selecteren van de juiste aannemer voor de beste prijs kwaliteitsverhouding
- bouwbegeleiding en oplevering